Tammisaaren Energialle markkinoiden nykyaikaisin kaukolämmön ja sähkön asiakastietojärjestelmä

Tammisaaren Energia Oy ja inPulse Works Oy ovat sopineet merkittävästä kaupasta ja yhteistyöstä. Sopimuksen myötä inPulse Works toimittaa Tammisaaren Energialle energia-alan nykyaikaisimman ja uuden asiakastieto- ja laskutusjärjestelmän. Yhteistyön seurauksena inPulse Worksin kehittämä inWorks-tuoteperhe laajenee kaukolämmön ja vesihuollon lisäksi sähkön tuotealueelle. Uusi asiakastietojärjestelmä rakennetaan nykypäivän energiamarkkinoihin pohjautuen ja siinä huomioidaan tulevat lainsäädännölliset sekä markkinoiden vaatimukset. Käyttöönotettava ratkaisu on aidosti nykyaikainen ja se mahdollistaa uusia liiketoimintamalleja. 

 - Näemme inPulse Worksin innovatiivisena toimijana, joka on toimittanut energiamarkkinoille jo useita sujuvia ja tehokkaita it-ratkaisuja. Uusi asiakastietojärjestelmä tuo aitoa lisäarvoa yhtiömme liiketoiminnan kehittämiseen ja vuorovaikutukseen asiakkaidemme kanssa. On hienoa päästä vaikuttamaan tietojärjestelmän tuotekehitykseen aktiivisesti jo heti alkuvaiheessa, jotta inWorks Power -tuotteesta rakentuu aidosti tarpeidemme mukainen ratkaisu, toteaa Tammisaaren Energian toimitusjohtaja Frank Hoverfelt.