inPulse Works Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu

inPulse Works Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty Juha Rokkanen 18.4.2016 alkaen. Yhtiön nykyinen toimitusjohtaja Jari Parkkisenniemi jatkaa yrityksen palveluksessa ja johtoryhmän jäsenenä nimikkeellä Vice President, vastuualueenaan tuote- ja palvelukehityksen sekä taloushallinnon johtaminen.
 

”Parkkisenniemi on luotsannut yhtiötä perustamisesta alkaen ja kasvattanut yhtiötä menestyksekkäästi nykyiseen yli 4 miljoonan euron liikevaihtoon. Toimitusjohtajavaihdoksen avulla saamme yritykseemme uutta osaamista ja varmistamme toimintamme jatkuvan kehittymisen kohti pitkän aikavälin tavoitteitamme olla johtava ohjelmistoyritys asiakassegmentissämme”, kertoo hallituksen puheenjohtaja Juuso Kari.
 

Tavoitteena on jatkaa luonnollista kannattavaa kasvua asiakkaiden mukana. Kasvu ei jatkossakaan ole itsetarkoitus, mutta täyttääksemme asiakkaidemme tarpeet, kasvu on välttämätöntä ajan kuluessa. Yrityksen tavoitteena on olla jatkossakin yksi toimialan parhaista yrityksistä.
 

Juha Rokkanen on pitkän kokemuksen omaava myynti- ja asiakasorientoitunut johtaja. Viimeksi hän on toiminut Innofactor Oy:n Suomen toimitusjohtajana ja sitä ennen atBusiness Oy:n toimitusjohtajana.
 

Olen jo jonkin aikaa seurannut inPulsen hienoa kasvua ja kehittymistä. On selvää, että yrityksessä on valtavasti osaamista ja mahdollisuudet kehittyä edelleen asiakkaita palvellen ovat hyvät. Olen tyytyväinen, että saan tuoda oman kokemukseni osaksi tätä tarinaa, toteaa Rokkanen.
 
Lisätietoja:
Juha Rokkanen

toimitusjohtaja, inPulse Works Oy
Puh. 0400-560 977
 

Juuso Kari
hallituksen puheenjohtaja, inPulse Works Oy
Puh. 050-373 5777
 

inPulse Works on 2010 perustettu, vakaasti kasvava sähköisen asioinnin ja IT-ratkaisujen asiantuntija- ja ohjelmistoyritys. Tarjoamme asiakkaillemme innovatiivisia ja kustannustehokkaita IT-ratkaisuja. Ratkaisuillamme asiakasyritykset automatisoivat liiketoimintaprosessejaan, asiointipalveluitaan sekä liiketoiminnan analytiikkaa ja seurantaa. Yhtiöllä on toimipisteet Jyväskylässä, Kuopiossa ja Seinäjoella. Asiakkaita ovat mm. Jyväskylän Energia, Helen Sähköverkko, Vantaan Energia, Pohjois-Karjalan Sähkö, Hyvinkään Lämpövoima ja Atria. inPulse Worksin liikevaihto vuonna 2015 oli 4,1 miljoonaa euroa.