Laadukkaampia toimituksia ja parempia asiakaskohtaamisia

Olemme reilun kuuden vuoden aikana kohdanneet yli 80 asiakasta, joiden kanssa olemme tehneet yhteistyössä yli 150 projektia. Tässä kohdassa kasvuamme haluamme erityisesti panostaa laadukkaampiin toimituksiin ja parempiin asiakaskohtaamisiin. Osaltaan näitä painopisteitä tulee vahvistamaan kaksi uutta henkilöä, joista toinen onkin useille asiakkaillemme tuttu.
 
Jari Kokkonen siirtyi lokakuussa uusiin haasteisiin, mutta palaa maaliskuun puolessa välissä takaisin meille asiakkuus- ja myyntijohtajaksi. Toimitusjohtaja Juha Rokkanen on Jarin takaisintuloon hyvin tyytyväinen: ”On hyvä saada Jari takaisin inPulsen palvelukseen vahvistamaan myyntiämme ja asiakasrajapinnan hoitamista. Jari on osoittanut vahvaa ammattitaitoa ja saanut asiakkaidemme kunnioituksen, joten olen tyytyväinen saadessani toivottaa hänet tervetulleeksi.”
 
Maaliskuun alussa meillä aloittaa Mikko Räsänen projekteista ja laadusta vastaavana johtajana. Hän tulee vetämään projekteja, vastaamaan yhtiötason projektisalkunhallinnasta, kehittämään projektimenetelmiä ja laatua sekä vastaamaan nimetyistä asiakkuuksista. Hän tulee meille Tiedolta, jossa on vastannut sähkön myynnin ratkaisuja tuottavan yksikön liiketoiminnasta ja tuoteportfoliosta. Hänen energiapuolen toimialaosaamisensa on vahvaa ja hänellä on pitkän linjan kokemus laadukkaan tekemisen kehittämisestä. ”Minusta on hienoa tulla tekemään oikean kokoiseen yritykseen sellaisia asioita, jotka ovat aina olleet sydäntäni lähellä. Minulle annettu tontti on kokonaisuudessaan juuri sitä mitä olen halunnut ja haluan ehdottomasti jatkossakin tehdä”, Mikko toteaa.