Asiakaskohtaiset ratkaisut ja palvelut


 

Kehitämme asiakkaidemme tarpeisiin ratkaisuja, joiden avulla asiakkaamme voi kehittää omaa toimintaansa, toimintatapojaan sekä prosessejaan. Tietojärjestelmien tehtävä on helpottaa organisaation tehtäviä, tuomalla esiin tarvittavat tiedot ohjaten toimintaa siten, että rutiininomaiset tehtävät vähenevät ja organisaation asiantuntijoilla on aikaa keskittyä asiantuntemusta vaativiin tehtäviin järjestelmien tuottaman tiedon ja toiminnan avulla. Me keskitymme vaativien liiketoimintaongelmien ratkaisemiseen tietojärjestelmien ja integraatioiden keinoin.

Olemme toteuttaneet asiakkaillemme muun muassa laskutusintegraatioratkaisuja, myynninhallintajärjestelmiä, verkkosivustoja integroituna liiketoimintajärjestelmiin sekä liiketoiminnan seurannan ja analysoinnin ratkaisuja.

Asiakaskohtaiset toteutuksemme ja palvelumme perustuvat Microsoft-tuotteisiin ja BizTalk-integraatioalustaan sekä EPiServer-sisällönhallintatuotteisiin. Ratkaisuissa käytämme taustalla tarpeen tullen omia tuotteitamme tai tuotekomponentteja.

Ota yhteyttä ja
kysy lisätietoja

vesahanninen.jpg
 

Vesa Hänninen
040 5031 369