BI-asiantuntija (Microsoft)

Meidän BI-tiimimme koostuu henkilöistä, joista jokaisella on hyvin laaja-alainen kokemus ja osaaminen. Pystymme tunnistamaan asiakkaidemme tarpeet ja haastamaan heitä sopivasti niin, että asetetut tavoitteet ja niistä aiheutuvat hyödyt saavutetaan parhaalla mahdollisella tavalla. Asiakkaamme toimivat mm. elintarvike-, energia- ja terveydenhuoltoalalla. Olemme tuotteistaneet tietovarastorakenteen energiayhtiöille ja terveydenhuoltoalalle olemme toteuttaneet JYTE:n Laatupankin, josta lisää täällä.

BI-tiimissämme on 13 henkilöä, joista seitsemän työskentelee Seinäjoella ja neljä Jyväskylässä ja kaksi Kuopiossa. Tiimiin tulee yksi uusi henkilö maaliskuun alussa, mutta lisää kaivattaisiin! Tällä hetkellä paikka on auki joko Jyväskylässä tai Seinäjoella. 

Koko firmassa meitä on kohta 59 henkilöä, kun kaikki uudet aloittavat työnsä, joten oletko sinä 60. inPulselainen?

Mitä sinulta odotamme ja toivomme?

Odotamme, että sinulla on monipuolista kokemusta tietovarasto- ja raportointiprojekteista. Sehän edellyttää sitä, että SQL on lähes äidinkielesi ja jokin näistäkin sujuu: SSIS, SSAS, SSRS. Ilahdumme, jos hallitset Power BI- ja Mobiili BI- raportointitekniikoita.

Asiakaslähtöinen ajattelu ja halu toimia projektitiimin kanssa tiiviissä yhteistyössä ei ole toive, vaan perusedellytys. Niin meidän tiimimme toimii. Ongelmat ovat vain positiivinen haaste, koska haluamme tuottaa asiakkaillemme arvoa ja teemme kaikkemme sen eteen. Toivomme, että olet mukava ihminen, koska niin mekin olemme. Hyvällä yhteistyöllä asiat sujuvat.
 

Miksi tulisit meille?

inPulse Works on perustettu kuusi vuotta sitten ajatuksella, että tämä on työpaikka, jossa on mukavaa tehdä töitä ja jossa voi tehdä kiinnostavia projekteja uusilla teknologioilla. Firma on kasvanut tässä hengessä, mutta kasvu ei ole missään vaiheessa ollut ensisijainen tavoite, vaan sitä tapahtuu sopivasti asiakkaiden mukana. Porukka on osaavaa ja mukavaa.
 
Kun tulet meille, saat valita työvälineet itse, lounarit tulevat palkan päälle ja jokaisella konttorilla tehdään säännöllisesti jotain kivaa yhdessä – jousiammuntaa, biljardia, retkiluistelua, ihan mitä milloinkin.
 

Odotamme hakemustasi!           
 
Kerro meille itsestäsi, laita viestiin mukaan CV:si ja lähetä se osoitteeseen rekrytointi (at) inpulse.fi. Kutsumme henkilöitä haastatteluun sitä mukaa, kun saamme hakemuksia. Jos haluat kysellä, niin BI-liiketoiminnasta vastaava johtaja Hanna Ikkala juttelee kanssasi mielellään puh. 044-480 6619. Hänet saa kiinni myös sähköpostilla hanna.ikkala (at) inpulse.fi.
 

inPulse Works on 2010 perustettu, vakaasti kasvava sähköisen asioinnin ja IT-ratkaisujen asiantuntija- ja ohjelmistoyritys. Tarjoamme asiakkaillemme innovatiivisia ja kustannustehokkaita IT-ratkaisuja. Ratkaisuillamme asiakasyritykset automatisoivat liiketoimintaprosessejaan, asiointipalveluitaan sekä liiketoiminnan raportointia ja seurantaa. Lue lisää.