Ratkaisumme

sähköinen asiointi, asiakashallinta, tiedolla johtaminen ja analytiikka


Liiketoimintaprosessien ja sähköisen asioinnin ratkaisut

i4U-tuoteperhe tarjoaa online-palveluihin, liiketoimintaprosessien automatisointiin, hallintaan sekä seurantaan nykyaikaiset työvälineet. Itsepalveluratkaisut parantavat asiakaskokemusta ja tehostavat energiayhtiöiden toimintaa.Ratkaisut integroituvat saumattomasti sovelluksiin sekä liiketoiminnan palveluihin. Lue lisää!

Tiedolla johtaminen ja analytiikka

Vaikka tieto olisi organisaatiossa hajallaan eri järjestelmissä, sen ei tarvitse olla saavuttamattomissa. Liiketoiminnan keskeisten tietojen tunnistaminen, hallinta ja hyödyntäminen tuovat helpotusta ja tehokkuutta päätöksentekoon.  Lue lisää!

Asiakaskohtaiset ratkaisut ja palvelut

Kuuntelemme asiakasta ja mietimme yhdessä asiakkaan kanssa ratkaisun hänen tilanteeseensa. Tietojärjestelmän tavoitteena on helpottaa prosesseja ja automatisoida rutiineja niin, että asiantuntijat voivat käyttää työaikansa ja osaamisensa organisaation kehittämiseen, eli ydintehtäväänsä. Me keskitymme vaativien liiketoimintaongelmien ratkaisemiseen tietojärjestelmien ja integraatioiden keinoin. Lue lisää!

Asiakkuudenhallinnan ja laskutuksen ratkaisut

inWorks on moderni, selainpohjainen järjestelmä asiakastiedonhallintaan ja laskutukseen. Se on nopea ja helppokäyttöinen. Lue lisää!

 


Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja.

 
Vesa Hänninen 040 503 1369

Vesa Hänninen
040 503 1369

Jari Kokkonen 0400 542 842

Jari Kokkonen
0400 542 842