Ohjelmistokehittäjä - junioriosaaja!

 

Onko sinulla kiihkeä oppimisen asenne ja jo jonkin verran työkokemusta koodaushommista? Meillä pääset perehtymään kovien ammattilaisten opissa, joten mikä onkaan parempi tapa itsekin kehittyä?

Meillä tehdään ohjelmistoratkaisuja, joita joidenkin mielestä ei edes ole mahdollista toteuttaa. Haaste otetaan aina positiivisena haasteena ja siksi asiakkaammekin tykkäävät meistä, koska tartumme hommiin ennakkoluulottomasti. Pääset tekemään töitä energiatoimialan asiakkuuksissa, joihin tehdään käyttöönottoprojekteja. Asiakkainamme on niin pieniä kuin isojakin yrityksiä. Palvelumme perustuvat sekä tuotteistettuihin että yksilöllisiin ratkaisuihin ja projektitoimituksiin, joita kehitetään ja integroidaan asiakkaiden tarpeisiin ja ympäristöihin.

Keskeisiä työkalujasi tulevat olemaan mm: Visual Studio, ASP.NET MVC 6, Entity Framework, HTML5, jQuery ja TypeScript. Näihin sinulla pitäisi olla jonkinlaista tuntumaan ja haluat ehdottomasti tutkia niitä lisää.

Meillä on toimipisteet Jyväskylässä, Kuopiossa ja Seinäjoella. Solteq Oyj osti inPulsen liiketoiminnan kesäkuussa ja Jyväskylän konttorin osalta se tarkoittaa sitä, että muutamme syksyn aikana Solteqin tiloihin Vapaudenkadulle. Kuopion ja Seinäjoen toimistot pysyvät omina, pieninä toimistoinaan. Olet tervetullut porukkaamme mille tahansa konttorillemme!

Odotamme hakemustasi!

Kerro meille itsestäsi, laita viestiin mukaan CV:si ja lähetä se osoitteeseen rekrytointi (at) inpulse.fi. Kutsumme henkilöitä haastatteluun sitä mukaa, kun saamme hakemuksia. Jos haluat kysellä, niin Juuso Kari juttelee kanssasi mielellään puh. 050-373 5777. Hänet saa kiinni myös sähköpostilla juuso.kari (at) inpulse.fi.

 

inPulse Works on 2010 perustettu, sähköisen asioinnin ja IT-ratkaisujen asiantuntija- ja ohjelmistoyritys. Tarjoamme asiakkaillemme innovatiivisia ja kustannustehokkaita IT-ratkaisuja. Ratkaisuillamme asiakasyritykset automatisoivat liiketoimintaprosessejaan, asiointipalvelujaan sekä liiketoiminnan raportointia ja seurantaa. inPulse on osa Solteq Oyj –konsernia. Lue lisää.