Projektipäällikkö

 

”Ennakkoluuloton asenne ja valmiutta heittäytyä tilanteisiin sekä kiinnostusta toimia asiakkaan äänenä inPulselaisille.” Tämmöisiä ominaisuuksia listattiin projektipäällikölle, jota nyt haemme porukkaamme. Hän ei voi olla pelkästään hallinnollinen, mutta toisaalta ei tarvitse olla syvästi tekninenkään. Tärkeintä on se oikea asenne, halu saada asiat rullaamaan. Meillä projektipäällikkö toimii vahvasti sekä tuotekehitystä tekevän projektitiimin, että asiakkaan tukena, koska päämäärähän on aina yhteinen.

"Toimialaosaaminen näkyy kehitetyssä palvelussa, inPulselaiset ymmärtävät liiketoimintamme ja pystyvät omalla osaamisellaan tuomaan lisäarvoa ratkaisuihin”, on puolestaan asiakas sanonut. Asiakkaamme arvostavat siis asiantuntijoidemme vahvaa energiatoimialan osaamista. Se tarkoittaa sitä, että voimme aidosti toimia asiakkaidemme apuna, koska tiedämme, mihin asiakkaan kannattaa panostaa nyt ja tulevaisuudessa. Olemme siis aivan siellä keskiössä tukemassa asiakkaan liiketoimintastrategiaa omilla tuotteillamme ja ratkaisuillamme. inPulse on tuotekehitystalo, jossa projektien lisäksi omia tuotteita kehitetään ja laajennetaan pitkäjänteisesti. Voit olla siis varma siitä, että projekteissasi on osaavia ihmisiä, joilta tulet oppimaan paljon.

Pystyäksesi onnistumaan työssäsi, sinulla täytyy olla pitkä projektipäällikkökokemus ja vahvaa osaamista projektinhallintamenetelmistä. Arvostamme kovasti, jos pystyisit ottamaan näkemystä asiakkaan liiketoimintaprosesseihin. Energiatoimialatuntemus on erittäin arvokas lisä. Toinen osaamisalue, mistä on asiakastyössä paljon hyötyä, on vahva ymmärrys laskentatoimesta. Tarjoammehan asiakkaillemme asiakastiedonhallinnan ja laskutuksen ratkaisuja. Näillä spekseillä istuisit hyvin porukkaamme!

Meillä on toimipisteet Jyväskylässä, Kuopiossa ja Seinäjoella. Solteq Oyj osti inPulsen liiketoiminnan kesäkuussa ja Jyväskylän konttorin osalta se tarkoittaa sitä, että muutamme syksyn aikana Solteqin tiloihin Vapaudenkadulle. Kuopion ja Seinäjoen toimistot pysyvät omina, pieninä toimistoinaan. Haemme projektipäällikköä ensisijaisesti Jyväskylään tai Kuopioon.

 Odotamme hakemustasi!

Kerro meille itsestäsi, laita viestiin mukaan CV:si ja lähetä se osoitteeseen rekrytointi (at) inpulse.fi. Kutsumme henkilöitä haastatteluun sitä mukaa, kun saamme hakemuksia. Jos haluat kysellä, niin Juuso Kari juttelee kanssasi mielellään puh. 050-373 5777. Hänet saa kiinni myös sähköpostilla juuso.kari (at) inpulse.fi.

 

inPulse Works on 2010 perustettu, sähköisen asioinnin ja IT-ratkaisujen asiantuntija- ja ohjelmistoyritys. Tarjoamme asiakkaillemme innovatiivisia ja kustannustehokkaita IT-ratkaisuja. Ratkaisuillamme asiakasyritykset automatisoivat liiketoimintaprosessejaan, asiointipalvelujaan sekä liiketoiminnan raportointia ja seurantaa. inPulse on osa Solteq Oyj –konsernia. Lue lisää.