Projektipäällikkö

 

”Ennakkoluuloton asenne ja valmiutta heittäytyä tilanteisiin sekä kiinnostusta toimia asiakkaan äänenä inPulselaisille.” Tämmöisiä ominaisuuksia listattiin projektipäällikölle, jota nyt haemme porukkaamme. Hän ei voi olla pelkästään hallinnollinen, mutta toisaalta ei tarvitse olla syvästi tekninenkään. Tärkeintä on se oikea asenne, halu saada asiat rullaamaan. Meillä projektipäällikkö toimii vahvasti sekä sekä kehitystä tekevän projektitiimin, että asiakkaan tukena, koska päämäärähän on aina yhteinen.
 

"Toimialaosaaminen näkyy kehitetyssä palvelussa, inPulselaiset ymmärtävät liiketoimintamme ja pystyvät omalla osaamisellaan tuomaan lisäarvoa ratkaisuihin”, on puolestaan asiakas sanonut. Asiakkaamme arvostavat siis asiantuntijoidemme vahvaa energiatoimialan osaamista. Se tarkoittaa sitä, että voimme aidosti toimia asiakkaidemme apuna, koska tiedämme, mihin asiakkaan kannattaa panostaa nyt ja tulevaisuudessa. Olemme siis aivan siellä keskiössä tukemassa asiakkaan liiketoimintastrategiaa omilla tuotteillamme ja ratkaisuillamme. inPulse on tuotekehitystalo, jossa projektien lisäksi omia tuotteita kehitetään ja laajennetaan pitkäjänteisesti. Voit olla siis varma siitä, että projekteissasi on osaavia ihmisiä, joilta tulet oppimaan paljon.
 

Pystyäksesi onnistumaan työssäsi, sinulla täytyy olla pitkä projektipäällikkökokemus ja vahvaa osaamista projektinhallintamenetelmistä. Arvostamme kovasti, jos pystyisit ottamaan näkemystä asiakkaan liiketoimintaprosesseihin. Energiatoimialatuntemus on erittäin arvokas lisä. Toinen osaamisalue, mistä on asiakastyössä paljon hyötyä, on vahva ymmärrys laskentatoimesta. Tarjoammehan asiakkaillemme asiakastiedonhallinnan ja laskutuksen ratkaisuja. Ja mehän pidämme oikein paljon myös mukavista ihmisistä. Näillä spekseillä istuisit hyvin porukkaamme!
 

Projektitiimiläisiä sinulla tulee olemaan ainakin Jyväskylässä ja Kuopiossa, mahdollisesti myös Seinäjoella ja asiakkaita ihan ympäri Suomea, joten arjessa Skype on paljon käytössä. Itse voit olla millä tahansa konttoreistamme.
 

Miksi tulisit meille?
 

Meitä on 56, eli ollaan hyvin sopivan kokoinen porukka. Asioihin voi vaikuttaa ja oma kädenjälki jää näkyviin. Työ on merkityksellistä, sillä omalla työllä saa autettua sekä asiakasta että omia työkavereita eteenpäin. Se on hieno tunne, kun tietää olleensa mukana kehittämässä asiakkaan bisnestä.
 

Porukka on asiantuntevaa ja riittävän rentoa. Hommat tehdään hyvässä hengessä ja toisia jeesaten. Jokainen tietää, että asiakas on aina tekemisen keskiössä. Meillä ei ole korporaation kangistamia prosesseja ja niitä vähiäkin luodaan vain tarpeen mukaan ja maalaisjärkeä käyttäen. Hyvien toimintatapojen luomiseen on sinullakin mahdollisuus vaikuttaa, sillä 6-vuotiaassa firmassa uusiudutaan silloin, kun siihen on tarvetta.
 

Työvälineet saat valita itse ja lounarit tulevat palkan päälle. Saat työllesi vapautta ja vastuuta, mutta myös tukea, kun sitä tarvitset.
 

Odotamme hakemustasi!
 

Jos kiinnostuit, niin lähetä CV osoitteeseen rekrytointi (at) inpulse.fi. Jos mietit, että kannattaako hakea ja haluaisit ensin kuulla meistä, projekteista ja tuotteista lisää, niin kutsu itsesi kahville tai lounaalle, niin jutellaan lisää! Voit vaihtoehtoisesti soitella suoraan Minna Limingalle, puh. 0500-640 049. Hänet saa kiinni myös sähköpostilla minna.liminka (at) inpulse.fi. 
 
Jos tykkäät lukaista Mikko Tanskin mietteitä siitä, millaista on olla inPulsella projektipäällikkönä, niin teepäs se. Kirjoitus on luettavissa täällä.


 

inPulse Works on 2010 perustettu, vakaasti kasvava sähköisen asioinnin ja IT-ratkaisujen asiantuntija- ja ohjelmistoyritys. Tarjoamme asiakkaillemme innovatiivisia ja kustannustehokkaita IT-ratkaisuja. Ratkaisuillamme asiakasyritykset automatisoivat liiketoimintaprosessejaan, asiointipalveluitaan sekä liiketoiminnan raportointia ja seurantaa. Lue lisää.