Tiedolla johtaminen ja analytiikka

business intelligence


 

BI ja Analytiikka –tiimimme koostuu 15 asiantuntijasta, joista suurimmalla osalla on yli 10 vuoden kokemus tietovarasto- ja raportointiprojektien suunnittelusta ja toteutuksesta. Tarjoamme kokonaisvaltaisia tiedolla johtamisen ja analytiikan palveluja rautaisella ammattitaidolla.

 
 
Microsoft Partner_png.png
Atrian Akseli on tiedolla johtamisen portaali, joka kätkee sisäänsä inPulselaisten rakentaman tietovarastoinnin. Lue lisää!

Atrian Akseli on tiedolla johtamisen portaali, joka kätkee sisäänsä inPulselaisten rakentaman tietovarastoinnin.
Lue lisää!

 
Korpelan Voimalle toteutettiin tietovarasto- ja raportointiratkaisu energian mittaustiedon sekä asiakastiedon analysointia ja raportointia varten. Lue lisää!

Korpelan Voimalle toteutettiin tietovarasto- ja raportointiratkaisu energian mittaustiedon sekä asiakastiedon analysointia ja raportointia varten.
Lue lisää!

 
STEP halusi tarjota kumppaneilleen raportteja, joilla he voivat seurata laitosten ja prosessien toimintaa. Lue lisää!

STEP halusi tarjota kumppaneilleen raportteja, joilla he voivat seurata laitosten ja prosessien toimintaa. Lue lisää!

 
 

Mikä tekee yrityksestä tulevaisuuden menestyjän?

Yksi tärkeimmistä seikoista on se, minkälaiseen tietoon yritysjohto päätöksensä perustaa. Tiedon tulee olla ajantasaista, laadukasta ja oikein kohdistettua.

 
 

Vaikka tieto on usein organisaatiossa hajallaan eri järjestelmissä, ei se tarkoita, että se olisi saavuttamattomissa. Liiketoiminnan keskeisten tietojen tunnistaminen, hallinta ja hyödyntäminen tuovat helpotusta ja tehokkuutta päätöksentekoon.  Taustalla oleva teknologia on mahdollistaja, organisaation ja järjestelmien tietojen ollessa liiketoiminnan raportoinnin ydin.

Laaja-alaisen kokemuksemme ja osaamisemme ansiosta pystymme kokoamaan ja tunnistamaan asiakkaan tarpeet sekä sopivasti haastamaan asiakasta, jotta asetetut tavoitteet ja hyödyt liiketoiminnan raportoinnista saavutetaan.

Me tiedämme tarvittavat tekniikat ja ratkaisut – te tiedätte oman liiketoimintanne kehittämisen ja seurannan tarpeet.

 
 
 


inPulse Worksin ja Microsoftin yhteinen Terveydenhuollon datan moderni hyödyntäminen –webinaari keräsi terveydenhuoltoalalla toimivia kuulemaan, miten datan järkevällä hyödyntämisellä voidaan helpottaa henkilöstön asiakastyötä. Case-esimerkkinä JYTE:n Laatupankki. Lue lisää!

 

Ota yhteyttä ja
kysy lisätietoja

Hanna Ikkala
Puh. 044 480 6619