Ura inPulsella

"Hyvät työkaverit ja osaavaa porukkaa, mielenkiintoisia töitä ja rento meininki!"


Pysy mukana kehityksessä

inPulse Worksin asiantuntijat luovat innovatiivisia IT-ratkaisuja. Toteutuksiemme parissa työskennellessäsi pääset hyödyntämään osaamisesi lisäksi uusinta teknologiaa työympäristössä, jossa panostetaan henkilöstön hyvinvointiin ja osaamisen kehittämiseen. 

Faktat

  • inPulse Works Oy on lokakuussa 2010 perustettu sähköisen asioinnin ja IT-ratkaisujen asiantuntija- ja ohjelmistoyritys. Olemme nykyisin osa Solteq Oyj -konsernia.
  • 60 asiantuntijaa Jyväskylässä, Kuopiossa ja Seinäjoella.
  • Työyhteisökyselymme perusteella työntekijämme kokevat, että he voivat vaikuttaa työnsä kannalta tärkeisiin päätöksiin, saavat kehittää inPulsella itseään ammatillisesti ja ovat vahvasti sitä mieltä, että työympäristö on kannustava ja uusia ideoita tukeva.

inPulsen asiantuntijat kertovat – millaista meillä on työskennellä


facebook-profile-icon-male-1.png

Risto, järjestelmäarkkitehti

Toimin projekteissamme sen kaikissa vaiheissa alkaen asiakkaan tarpeen ymmärtämisestä ja kuvaamisesta aina järjestelmän suunnitteluun, toteutukseen ja käyttöönottoon asti. Olenkin parhaimmillani hihat käärittyinä ja "kädet savessa" koodaamassa asiakkaidemme liiketoiminnan ytimessä olevia järjestelmiä.

inPulsella luotetaan työntekijöihin ja sen huomaa siinä, että jokaisella asiantuntijalla on valtuudet muokata omasta tekemisestään mielekästä. Toki valtaan kuuluu myös vastuuta, sillä jokaisen työpanoksen on tähdättävä asiakkaidemme menestykseen. Asiakkaamme pyörittävät omaa bisnestään meidän softilla – meillä ei todellakaan koodata mitään näytönsäästäjiä.

Jani, BI-järjestelmäarkkitehti,

Olen ollut mukana inPulsen Business Intelligence –projekteissa vuodesta 2014. Toimenkuvaani kuuluu tietovarastoihin, tiedon analysointiin, liiketoiminnan seurantaan ja raportointiin liittyvien asiakastarpeiden ratkaiseminen.

Parasta inPulsella on kyvykkyys. Täällä asiat eivät hautaudu raskaisiin prosesseihin. Se on varmaan seurausta siitä, että myös hallinnosta vastaavat henkilöt ovat kentällä mukana. Tässä talossa taito valita osaavia ja mukavia työkavereita on kyllä ihan vertaansa vailla.

Mikko, projektipäällikkö ja tiiminvetäjä

Mikko pysähtyi miettimään, mitä hänelle merkitsee tehdä töitä pienessä firmassa.
Pieni firma on mielentila ja meillä kaikki asiat kuuluvat kaikille. Käy lukemassa Mikon ajatuksia täältä.


 

Avoimet työpaikat

Projektipäällikkö

Meillä projektipäällikkö toimii vahvasti sekä tuotekehitystä tekevän projektitiimin, että asiakkaan tukena, koska päämäärähän on aina yhteinen.  Lue lisää!

Koodaava arkkitehti

Kehitämme tuotteistettuja ratkaisujamme jatkuvasti paremmiksi ja siihen tarvitsemme myös sinun kokemuksesi ja ammattitaitosi pohjalta kumpuavia ideoitasi. Lue lisää!

Ohjelmistokehittäjä - junioriosaaja!

Onko sinulla kiihkeä oppimisen asenne ja jo jonkin verran työkokemusta koodaushommista? Meillä pääset perehtymään kovien ammattilaisten opissa, joten mikä onkaan parempi tapa itsekin kehittyä? Lue lisää!

 

 

 

 

 


 

Kysy työmahdollisuuksista meillä tai lähetä hakemuksesi suoraan:
rekrytointi@inpulse.fi, Minna Liminka puh. 0500 640 049