Ura inPulsella

"Hyvät työkaverit ja osaavaa porukkaa, mielenkiintoisia töitä ja rento meininki!"


Pysy mukana kehityksessä

inPulse Worksin asiantuntijat luovat innovatiivisia IT-ratkaisuja. Toteutuksiemme parissa työskennellessäsi pääset hyödyntämään osaamisesi lisäksi uusinta teknologiaa työympäristössä, jossa panostetaan henkilöstön hyvinvointiin ja osaamisen kehittämiseen. 

Faktat

  • inPulse Works Oy on lokakuussa 2010 perustettu sähköisen asioinnin ja IT-ratkaisujen asiantuntija- ja ohjelmistoyritys
  • 60 asiantuntijaa Jyväskylässä, Kuopiossa ja Seinäjoella
  • Työyhteisökyselymme perusteella työntekijämme kokevat, että he voivat vaikuttaa työnsä kannalta tärkeisiin päätöksiin, saavat kehittää inPulsella itseään ammatillisesti ja ovat vahvasti sitä mieltä, että työympäristö on kannustava ja uusia ideoita tukeva.

inPulsen asiantuntijat kertovat – millaista meillä on työskennellä


Jonna, inWorks, käyttöönotot & koulutus

Autan asiakkaitamme inWorks-asiakastietojärjestelmän käyttöönotossa kouluttamalla ja tukemalla. Vietän joskus puhelimessa koko päivän, mutta sehän sopii minulle, sillä meillä on todella mukavia asiakkaita. Työni on hyvin monipuolista ja uutta pääsee oppimaan koko ajan. Työyhteisössämme parasta on se, että se on kuin kaveriporukka ja lisäksi kaikki ovat sen verran taitavia, että ongelmat ratkeavat aina.

facebook-profile-icon-male-1.png

Risto, järjestelmäarkkitehti

Toimin projekteissamme sen kaikissa vaiheissa alkaen asiakkaan tarpeen ymmärtämisestä ja kuvaamisesta aina järjestelmän suunnitteluun, toteutukseen ja käyttöönottoon asti. Olenkin parhaimmillani hihat käärittyinä ja "kädet savessa" koodaamassa asiakkaidemme liiketoiminnan ytimessä olevia järjestelmiä.

inPulsella luotetaan työntekijöihin ja sen huomaa siinä, että jokaisella asiantuntijalla on valtuudet muokata omasta tekemisestään mielekästä. Toki valtaan kuuluu myös vastuuta, sillä jokaisen työpanoksen on tähdättävä asiakkaidemme menestykseen. Asiakkaamme pyörittävät omaa bisnestään meidän softilla – meillä ei todellakaan koodata mitään näytönsäästäjiä.

Jani, BI-järjestelmäarkkitehti,

Olen ollut mukana inPulsen Business Intelligence –projekteissa vuodesta 2014. Toimenkuvaani kuuluu tietovarastoihin, tiedon analysointiin, liiketoiminnan seurantaan ja raportointiin liittyvien asiakastarpeiden ratkaiseminen.

Parasta inPulsella on kyvykkyys. Täällä asiat eivät hautaudu raskaisiin prosesseihin. Se on varmaan seurausta siitä, että myös hallinnosta vastaavat henkilöt ovat kentällä mukana. Tässä talossa taito valita osaavia ja mukavia työkavereita on kyllä ihan vertaansa vailla.

Mikko, projektipäällikkö ja tiiminvetäjä

Mikko pysähtyi miettimään, mitä hänelle merkitsee tehdä töitä pienessä firmassa.
Pieni firma on mielentila ja meillä kaikki asiat kuuluvat kaikille. Käy lukemassa Mikon ajatuksia täältä.


 

Avoimet työpaikat

 

BI-asiantuntija (Microsoft)

Asiakaslähtöinen ajattelu ja halu toimia projektitiimin kanssa tiiviissä yhteistyössä ei ole toive, vaan perusedellytys. Niin meidän tiimimme toimii. Ongelmat ovat vain positiivinen haaste, koska haluamme tuottaa asiakkaillemme arvoa ja teemme kaikkemme sen eteen. Toivomme, että olet mukava ihminen, koska niin mekin olemme. Hyvällä yhteistyöllä asiat sujuvat. Lue lisää!

Ohjelmistokehittäjä

“Otetaan meille sellaisia, jotka pärjää meidän kanssa”, kuului asiantuntijan näkemys siitä, millainen olisi sopiva uusi inpulselainen. Se oli hyvin kiteytetty, sillä kertoohan se jo paljon yrityskulttuurista, että ei aleta heti listaamaan teknologioita, koska sehän on se perusolettamus ja vaatimuskin, että on kokemusta ja paljon. Sitä on meistä jokaisella ja sinun tulisi pystyä tuomaan oma osaamisesi ja näkemyksesi rohkeasti sinne sekaan, koska yleensä ei ole yhtä oikeaa tapaa tehdä asioita. Lue lisää!


 

Kysy työmahdollisuuksista meillä tai lähetä hakemuksesi suoraan:
rekrytointi@inpulse.fi, Minna Liminka puh. 0500 640 049